Péntek Rita

lakberendező
2014 óta foglalkozom lakberendezéssel, tervezéssel. Ehhez kapcsolódóan indítottam el a tervezzvelem blogot, ahol minél több hasznos szakmai információval, ötlettel szeretnék segítségetekre lenni.

Lakberendezőként arra törekszem, hogy megismerve igényeid, elképzeléseid, vágyaid, új otthonod számodra a lehető legtökéletesebb legyen. 3D látványterveken mutatom meg, hogyan használhatod ki a lakás adottságait, lehetőségeit, milyen színekkel teheted harmonikussá és milyen praktikus ötleteket vihetsz bele, amivel megoldhatod például a tárolás kérdését és jól működő helyiségeket alakíthatsz ki.

Miben segíthetek Neked lakberendezőként?

Praktikus ötletek

Hogy a konyhád megfelelő kialakítású legyen, hogy ne kelljen a vezetékeket kerülgetned, hogy legyen elegendő tároló helyed, hogy elférj a fürdődben. És még sorolhatnám :)

Stílus és szín tanácsadás

Harmonikus otthont szeretnél? Ahol már első ránézésre kellemes színek, otthonos környezet fogad? Ebben segít Neked a színek, minták és a stílus tudatos megtervezése.

Részletes tervdokumentáció

A tervezési folyamat végén olyan anyagot kapsz kézbe, amely alapján a                     kivitelező szakemberek el tudják                               készíteni a belsőépítészeti munkákat.


Gyors és megbízható munka

Elsődleges fontosságú, hogy a megbízó                   gyors, igényes és precíz munkát kapjon,                   amely megoldást nyújt számára.


Hogyan dolgozom? Ha megnézed ezt a videót, kicsit jobban megismerhetsz.

Ismerd meg a munkáimat!

Tervezz velem!


Péntek Rita

lakberendező


"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne."

                              Tamási Áron