Rólam


Péntek Rita vagyok, 2014 óta foglalkozom lak-berendezéssel, tervezéssel és tanácsadással. 


Az alapok

Gyerekkoromban az építő kockákat tologattam, 10-12 évesen már szobám bútorait is :) Nem sokkal később megszületett első "munkám", a rajzasztalom megtervezése egy beépített szekrénnyel együtt.

Húszas éveim közepén iratkoztam be Budapesten az Édes Otthon magán-iskola tanfolyamára, amelyet jeles eredménnyel fejeztem be. Nagyon jó tanáraim voltak, többek között Snopper Zsuzsanna belsőépítész és Borsos Klára lakberendező, akiktől rengeteget tanultam.

Folyamatosan fejlődni

Hiszek abban, hogy csak folyamatos tanulással lehet fejlődni. Figyelem az újdonságokat, az internetet, igyek-szem sokféle technikai lehetőséget megismerni, tapasztalatot szerezni és  képezni magam. 

Szívesen tárgyalok kivitelező szak-emberekkel, asztalosokkal, hogy mi-nél gyakorlatiasabb terveket nyújt-hassak át megrendelőimnek.

Harmónia

Arra törekszem, hogy megismerve igényeid, elképzeléseid, vágyaid, új otthonod számodra a lehető legtöké-letesebb legyen. Megmutatom, ho-gyan használhatod ki lakásod adott-ságait, lehetőségeit.

Mindez azt is jelenti, hogy nemcsak szépségre, hanem praktikumra is törekszem. Ezért nálam központi kérdés a megfelelő mennyiségű tárolóbútor, a kényelmes, a minden-napi életritmust segítő kialakítás és térszervezés. 

Miben segíthetek Neked lakberendezőként?

Szeretem az egyszerűen szép és látványos megoldásokat, a színek, textúrák kifejező, de nem tolakodó használatát, a minőségi, ugyanakkor megfizethető és időtálló berendezési tárgyakat. Minden új munkámban arra törekszem, hogy a részletek alaposan kidolgozottak legyenek és a megrendelő személyisége jelenjen meg az adott térben. Mindemellett a költségek maradjanak reálisak. 

Hiszem, hogy az otthon akkor a legjobb befektetés, ha az alapokat precízen tervezzük meg. Legyen meg a változtatás lehetősége is, hiszen idővel mindenki változik, de ekkor már csak a kiegészítő elemeken, a színeken, dekorációkon kelljen módosítani, nem pedig mindent elölről kezdeni.

Kövess további lakberendezési tartalmakért! 

A Tervezzvelem Lakberendezés

személyre szabott lakberendezési és látványtervezési szolgáltatásokat nyújt, amelyek megvalósítják elkép-zeléseid és olyanná alakítják ottho-nod, amilyennek megálmodtad.

Iratkozz fel havi hírlevelemre és ér- tesülj sok-sok praktikus lakbe-rendezési ötletről!