Ingyen letölthető e-bookok

Szeretnéd magad alakítani az otthonod?

Szeretnéd, ha nemcsak szép, hanem praktikus is lenne?

Akkor Neked készültek az

otthontervező füzetek!


4 probléma + 4 megoldás:

- egyszerű és könnyen megvalósítható ötletek, amelyeket azonnal bevethetsz a konyhádban, a nappalidban, az otthontervezésben vagy ha a tárolás kérdését szeretnéd megoldani

- komplex ismeretek a lakberendezés legtöbbeket foglalkoztató kérdéseiről

Töltsd le az e-book-okat!

Néhány szó az e-bookokról

Ingyenesen letölthető e-book #1

Konyha tervező

 

A tervezőből megismerheted, hogy melyek a legpraktikusabb konyha-elrendezések. Ezek nemcsak egy sémát adnak, hanem ha alaposan átgondolod saját igényeidet (ehhez is találsz segítő kérdéseket), valóban a Te szükségleteidet szolgálják majd. Emellett még szó lesz a világításról, a burkolat- és a színválasztás kérdéséről is.


Ingyenesen letölthető e-book #2

Nappali tervező

 

A lakás középpontja a nappali. Az a hely, amit másoknak is megmutatunk és azt szeretnénk, ha a saját egyéniségünket tükrözné. Ennek kialakításához kínálok hasznos tervezési-berendezési információkat.

A tervező végén tippeket találhatsz a jó kanapé kiválasztásához, illetve megismerkedhetsz azzal is, hogy mit mond a feng shui a nappaliról.

 

Ingyenesen letölthető e-book #3

Tervezd meg az otthonod!


Otthonodban akkor érzed jól magad, akkor lesz számodra harmonikus, ha tudatosan és előre megtervezed. Ha tudod, milyen lehetőségek rejlenek meglévő vagy újonnan vásárolt lakásodban, és ezeket maximálisan ki is használod. (Hol fér majd el beépített szekrény, hol lesz a legjobb helyen az étkező, milyen funkciók kerüljenek a nappaliba stb.) Ebben nyújt segítséget ez a tervező.

Ingyenesen letölthető e-book #4

Praktikusan 

a tárolásról


Legyen az otthonod kicsi vagy nagy, praktikus, de mégis tetszetős és helytakarékos tárolóbútorokra mindenképpen szükséged lesz. Hiszen ez a jól működő, rendezett otthon alapfeltétele. Minden helyiségben a lehető legjobban kell gazdálkodnod az adottságokkal és a térrel. Ez a kis füzet abban segít Neked, hogy ezt könnyedén elérd és ne legyen gond a pakolás és rendszerezés.