Könyv

A tudatos lakberendezésért

Otthonunk színei

Egy könyv Neked
Tudatos lakberendezés

Kinek ajánlom?

Mindenkinek, aki tudatosan szeretne tenni azért, hogy harmonikusabb legyen az otthona, ahol már első ránézésre kellemes színek, barátságos környezet fogadja a belépőt.

Mit nyújt számodra ez a könyv?

Az OTTHONUNK SZÍNEI gyakorlati és közérthető ismeretanyagot ad. Tömören foglalja össze azt a szaktudást, amelyet aztán saját otthonod tervezésénél használhatsz fel. Nem kell több helyről böngészni, keresgélni, itt egyben megtalálod. Segítségével könnyedén eligazodsz majd a színek birodalmában és Te is biztos kézzel választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Hiszen mindenki képes felébreszteni magában az ötletgazdagságot, a kreativitást, ha megvan hozzá a biztos alap, a használható ismeretanyag.

További segítség, hogy rengeteg fotót tartalmaz, így átfogóbb képet alkothatsz, és példákon keresztül ismerheted meg a színek használatát. Bátrabban és határozottabban dönthetsz majd, hogy melyik árnyalat frissítené fel leginkább a Te otthonod! Mindez hozzájárul majd ahhoz, hogy igazán jól és OTTHON érezd magad.

Emellett térnövelő tippeket is találsz, amelyek alkalmazásával ügyesen korrigálhatod lakásod előnytelen oldalát.

Miről olvashatsz?

  • A színekről áttalában
  • A fény szerepe a színválasztásban
  • A színek csoportosítása és párosítása
  • Hogyan hatnak ránk a színek?
  • Hogyan válasszuk ki a színeket?
  • Évszakok és színek, avagy melyik szín illik hozzád?
  • Térnövelő tippek

Terjedelem: 64 oldal

Akik már olvasták

"Külsőre nagyon elegáns szép kiállítású könyv, kiváló minőségű papírra nyomtatva, bár a "papír" egy lesajnáló jelző erre a csodás anyagra. A tartalom is remek, szépek a színek, érthető minden, és nekem nagyon tetszik, hogy kézbe vehető, lapozható! Tetszik a könyvben a sok fotó és a sok jó tanács. Nagyon hasznos kiadványnak tartom."                                                  Mária, Dunakesziről


"Nagyon tetszik, hogy a sok a példa és a kép és ezért könnyen érthető. Nekem sok új ötletet adott, amiket szeretnék megvalósítani."                                                                         Balázs, Pécsről