Könyv

Otthonunk színei

Egy könyv Neked
Tudatos lakberendezés

Kinek ajánlom?

Mindenkinek, aki tudatosan szeretne tenni azért, hogy harmonikusabb legyen az otthona, ahol már első ránézésre kellemes színek, barátságos környezet fogadja a belépőt.

Mit nyújt számodra ez a könyv?

Az OTTHONUNK SZÍNEI gyakorlati és közérthető ismeretanyagot ad. Tömören foglalja össze azt a szaktudást, amelyet aztán saját otthonod tervezésénél használhatsz fel. Nem kell több helyről böngészni, keresgélni, itt egyben megtalálod. Segítségével könnyedén eligazodsz majd a színek birodalmában és Te is biztos kézzel választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Hiszen mindenki képes felébreszteni magában az ötletgazdagságot, a kreativitást, ha megvan hozzá a biztos alap, a használható ismeretanyag.

További segítség, hogy rengeteg fotót tartalmaz, így átfogóbb képet alkothatsz, és példákon keresztül ismerheted meg a színek használatát. Bátrabban és határozottabban dönthetsz majd, hogy melyik árnyalat frissítené fel leginkább a Te otthonod! Mindez hozzájárul majd ahhoz, hogy igazán jól és OTTHON érezd magad.

Emellett térnövelő tippeket is találsz, amelyek alkalmazásával ügyesen korrigálhatod lakásod előnytelen oldalát.

Miről olvashatsz?

  • A színekről áttalában
  • A fény szerepe a színválasztásban
  • A színek csoportosítása és párosítása
  • Hogyan hatnak ránk a színek?
  • Hogyan válasszuk ki a színeket?
  • Évszakok és színek, avagy melyik szín illik hozzád?
  • Térnövelő tippek

Terjedelem: 64 oldal

Képes ízelítő

Akik már olvasták

"Külsőre nagyon elegáns szép kiállítású könyv, kiváló minőségű papírra nyomtatva, bár a "papír" egy lesajnáló jelző erre a csodás anyagra. A tartalom is remek, szépek a színek, érthető minden, és nekem nagyon tetszik, hogy kézbe vehető, lapozható! Tetszik a könyvben a sok fotó és a sok jó tanács. Nagyon hasznos kiadványnak tartom."                                                  Mária, Dunakesziről


"Nagyon tetszik, hogy a sok a példa és a kép és ezért könnyen érthető. Nekem sok új ötletet adott, amiket szeretnék megvalósítani."                                                                         Balázs, Pécsről